Strandrydding! Før Fuglene Kommer

Bli med!

Norges Miljøvernforbund inviterer deg på strandrydding i og rundt #fuglereservater på Austevoll før fuglene kommer for å hekke. Rundt 1 million sjøfugl dør årlig på verdensbasis pga. marin forsøpling. Dette må vi gjøre noe med!

Vi seiler fra #Bergen med M/S Miljødronningen til Austevoll og vil disse dagene rydde i og rundt 5 fuglereservater i #Austevoll.
Vi har flere ledige plasser og håper på at også du vil bli med å rydde!

De første som melder seg på får mat og losji ombord og kan være med fra Bergen 11.04. Det er selvsagt også fullt mulig og møte i Austevoll også!

Mens våre ansatte og #frivillige er ute og rydder holder vi foredrag for#skoleklasser ombord på Miljødronningen som ligger til kai ved #Storebø(torsdag) og #Bekkavik (fredag). Her vil Kurt Oddekalv prate om marin forsøpling, og leder i Norsk Ornitologisk Forening Hordaland Lars Ågren om fuglene i Austevoll og hvordan de takler dagens søppel. Lørdag flytter vi båten til #Møkster og samler inn innsamlet #søppel.

Vil du være med, meld deg på til ruben@nmf.no og du vil få nærmere informasjon om oppmøte, bekledning etc.
Vel møtt!

Du kan også støtte denne og kommende aksjoner
ved å bruke VIPPS til nr. 96748.

Vi vil også hente søppel andre har ryddet i området på forhånd, og ta imot søppel fra folk som vil levere søppel de har samlet til oss alle dagene vi er i Austevoll.

 

Facebook Event