Her er du:
Publisert: 07.05.2014
Drømmer du om å leie og drive et av Europas mest miljøvennlige hotel med storslått, vakker natur rett utenfor døren?

Miljøhotellet Seletun er et nydelig sted for blant annet kurs og konferanser, bryllup, konfirmasjoner og andre feiringer. Overnattingskapasitet for 30-50 personer. Bare 25 minutter fra Bergen sentrum og Flesland Flyplass, ligger Seletun, omringet av fantastisk flott vestlandsnatur.
Vi søker etter et vertskap/leietakere med pågangsmot og lyst til å skape aktiviteter og resultater på Seletun. En unik mulighet, der dere i stor grad vil være med på å utvikle produktet og egen hverdag. Stor grad av selvstendighet. Et hotell med alle fasiliteter fiks ferdig, klar til bruk! Mange
muligheter - få begrensninger.

Gjerne erfaring fra drift av over-natting og kjøkken/servering. En hyggelig, synlig vertsskapsprofil
God økonomisk forståelse og fokus på resultater.
Kreative løsninger som bidrar til aktivitet og trivsel

Rette person / par er allsidig, serviceinnstilt og selvgående, med kreative evner og ”stå på vilje”. Betingelser blir vi enige om. Gode muligheter til å skape egen, økonomisk gevinst. Vi har tilgjengelig bolig.

 

 .

Miljøhotellet Seletun er et nydelig sted for blant annet kurs og konferanser, bryllup, konfirmasjoner og andre feiringer. Bare 25 minutter fra Bergen sentrum ligger Seletun, omringet av flott natur.
 
Maten vi serverer er laget av økologisk og kortreiste råvarer i tråd med våre tradisjoner. Hva med en nydelig grillmeny, med råvarer fra bl. a. Bønes Gård?

Med en helt unik utescene kan vi også tilby våre gjester en matopplevelse omringet av flott natur. Her kan kokkene stå ute og legge opp maten foran dere, slik at maten kan nytes ute i det fri.
Du kan for eksempel nyte vår økologiske vin, eller unne deg en økologisk Cognac.

Vi tilbyr utearrangement for grupper opp til 200 personer.
Kontakt oss for et tilbud og mer informasjon!Miljøsenteret Seletun er Europas mest miljøvennlige kurs og konferansesenter. Seletun er eid av Norges Miljøvernforbund. Når du bruker Miljøsenteret Seletun, vet du at overskuddet av driften går tilbake til arbeidet i Norges Miljøvernforbund i kampen om et bedre miljø for folk og dyr. Hvis du vet om et sted som er mer miljøvennlig enn Seletun, ta gjerne kontakt. Velkommen til Miljøsenteret Seletun.

Engevikveien 130
5229 Kalandseidet
Postadresse:Pb 593
5806 Bergen

Tel:     55 92 69 50
Mobil: 47 66 33 01
Faks:  55 92 69 59
Kontakt oss/Booking

 


Norges Miljøvernforbund

Besøksadresse:
Ludeboden,
Skuteviksboder 24,
5035 Sandviken
Postadresse:
Postboks.593, 5806 Bergen

Kontaktinformasjon

Tel: 55 30 67 00
Faks: 55 30 67 01
Epost: nmf@nmf.no
Org.nr: 871 351 082
Kontonr: 9521 05 71982
fb_liten twitter_liten

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter fra NMF.
Registrer deg med din e-postadresse:
Epost :
Liste :